Categorii
Grupa 139

Cod CAEN 1394 – Fabricarea de odgoane, franghii, sfori si plase

Cod CAEN 1394 – Fabricarea de odgoane, franghii, sfori si plase

Aceasta activitate include: fabricarea de odgoane, sfori, franghii si cabluri din fibre sau benzi textile sau materiale similare, fie ca sunt sau nu impregnate sau acoperite cu cauciuc sau plasticfabricarea plaselor din sfoara, franghie sau snurfabricarea produselor din franghie sau plasa: plase de pescuit, trancheti textili pentru nave, perne pentru descarcare, benzi pentru încarcare, franghii sau cabluri prevazute cu inele metalice etc.

Aceasta activitate EXCLUDE: fabricarea plaselor pentru par, vezi CAEN 1419fabricarea odgoanelor din fire metalice, vezi CAEN 2593fabricarea accesoriilor din plasa pentru pescuitul sportiv, vezi CAEN 3230 (mincioguri, juvelnice)

Autorizatii si Avize:

Pentru autorizatia de functionare a codul CAEN 1394 este nevoie de urmatorul aviz de functionare:

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primarii pot solicita avize sau autorizatii suplimentare. Îti recomandam sa consulti pagina primariei de pe raza localitatii unde îti vei desfasura activitatea.

Alte informatii:

În momentul actual, în Romania sunt înregistrate un numar de aproximativ 50 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 1394 – Fabricarea de odgoane, franghii, sfori si plase