Categorii
Grupa 139

Cod CAEN 1392 – Fabricarea de articole confectionate din textile (cu exceptia imbracamintei si lenjeriei de corp)

Cod CAEN 1392 – Fabricarea de articole confectionate din textile (cu exceptia imbracamintei si lenjeriei de corp)

Aceasta activitate include: fabricarea de articole confectionate din orice material textil, inclusiv din materiale tricotate sau crosetate:
paturi, inclusiv pleduri de voiaj, lenjerie de pat, de masa, de baie sau de bucatarie, cuverturi, plapumi de puf, perne, saci de dormit etc., fabricarea articolelor pentru decorarea locuintelor:
perdele, draperii, storuri, cuverturi de pat, huse de mobila sau aparate etc., prelate, corturi, articole pentru camping, vele pentru ambarcatiuni, parasolare, huse de automobile etc., drapele, steaguri, fanioane etc., carpe de praf, carpe de vase si articole similare, veste de salvare, parasute etc.

Aceasta activitate EXCLUDE: fabricarea partii textile a paturilor electricefabricarea tapiseriilor tesute manual

Autorizatii si Avize:

Pentru autorizatia de functionare a codul CAEN 1392 este nevoie de urmatorul aviz de functionare:

  • Autorizație Mediu

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primarii pot solicita avize sau autorizatii suplimentare. Îti recomandam sa consulti pagina primariei de pe raza localitatii unde îti vei desfasura activitatea.

Alte informatii:

În momentul actual, în Romania sunt înregistrate un numar de aproximativ 1300 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 1392 – Fabricarea de articole confectionate din textile (cu exceptia imbracamintei si lenjeriei de corp)