Categorii
Grupa 103

Cod CAEN 1039 – Prelucrarea si conservarea fructelor si legumelor n.c.a.

Cod CAEN 1039 – Prelucrarea si conservarea fructelor si legumelor n.c.a.

Aceasta activitate include: fabricarea produselor alimentare continand în principal fructe sau legume, cu exceptia mancarurilor gata preparate sub forma congelata sau de conserve, activitatea de conservare a fructelor, nucilor sau legumelor: congelarea, uscarea, conservarea în ulei sau în otet, ambalarea în cutii de conserve etc., fabricarea produselor alimentare din fructe si legume, fabricarea gemurilor, marmeladelor si jeleurilor, prajirea nucilor, fabricarea preparatelor si pastelor din nuci

Aceasta activitate EXCLUDE: fabricarea preparatelor alimentare perisabile din fructe si legume, ca de exemplu: salate, amestecuri de salate ambalate (împachetate) legume curatate sau taiate, branza din soia (tofu)

Autorizatii si Avize:

Pentru autorizatia de functionare a codul CAEN 1039 este nevoie de urmatoarele autorizatii /avize de functionare:

  • Autorizație DSV
  • Autorizație Mediu

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primarii pot solicita avize sau autorizatii suplimentare. Îti recomandam sa consulti pagina primariei de pe raza localitatii unde îti vei desfasura activitatea.

Alte informatii:

În momentul actual, în Romania sunt înregistrate un numar de aproximativ 1050 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 1039 – Prelucrarea si conservarea fructelor si legumelor n.c.a.