Cod CAEN 1012 – Prelucrarea si conservarea carnii de pasare
Aceasta activitate include: activitati ale abatoarelor angajate în sacrificarea, prelucrarea sau conservarea carnii de pasare, productia de carne de pasare proaspata, refrigerata sau congelata si transarea acesteia în portii, productia grasimilor comestibile de pasare
Aceasta activitate EXCLUDE: productia de pene si puf
Autorizatii si Avize:
Pentru autorizatia de functionare a codul CAEN 1012 este nevoie de urmatoarele autorizatii/avize de functionare:
- Autorizație DSV
- Autorizație Mediu
Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primarii pot solicita avize sau autorizatii suplimentare. Îti recomandam sa consulti pagina primariei de pe raza localitatii unde îti vei desfasura activitatea.
Alte informatii:
În momentul actual, pe tot teritoriul Romaniei sunt înregistrate un numar de aproximativ 100 firme care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 1012 – Prelucrarea si conservarea carnii de pasare