Categorii
Grupa 101

Cod CAEN 1011 – Prelucrarea si conservarea carnii

Cod CAEN 1011 – Prelucrarea si conservarea carnii

Aceasta activitate include: activitati ale abatoarelor angajate în sacrificarea, sortarea sau ambalarea carnii: vita, porc, miel, iepure, oaie, etcproductia de carne proaspata, refrigerata sau congelata, în carcase, productia de carne proaspata, refrigerata sau congelata, transata

Aceasta activitate EXCLUDE: sacrificarea si prelucrarea balenelor, pe uscat sau pe vase specializate, productia de piei brute si piei prelucrate provenite de la abatoare, inclusiv obtinerea lanii de oaie, productia de untura si alte grasimi comestibile de origine animala, prelucrarea organelor si maruntaielor de animale, productia de lana trasa

Autorizatii si Avize:

Pentru autorizatia de functionare a codul CAEN 1011 este nevoie de urmatoarele autorizatii/avize de functionare:

  • Autorizație DSV
  • Autorizație Mediu

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primarii pot solicita avize sau autorizatii suplimentare. Îti recomandam sa consulti pagina primariei de pe raza localitatii unde îti vei desfasura activitatea.

Alte informatii:

În momentul actual, în Romania sunt înregistrate un numar de aproximativ 600 companii care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 1011 – Prelucrarea si conservarea carnii