Categorii
Grupa CAEN 016

Cod CAEN 0162 – Activitati auxiliare pentru cresterea animalelor

Cod CAEN 0162 – Activitati auxiliare pentru cresterea animalelor

Aceasta activitate include: activitati de crestere a animalelor, pe baza de tarif sau contract: activitati legate de însamantarea artificiala, servicii de expertiza si control ale cirezilor, turmelor (expertize pentru eliberarea autorizatiilor de monta pentru masculii reproducatori, eliberare de certificate individuale de origine si productivitate, expertiza si controlul materialului seminal), servicii de castrare a porcilor, etc., servicii pentru herghelii, tunsul oilor, servicii de mutare ale cirezilor, activitati de sustinere/promovare a raspandirii cresterii animalelor, servicii de pasunat, servicii de igienizare a cotetelor si adaposturilor etc.

Aceasta activitate EXCLUDE: activitati ale potcovarilor

Autorizatii si Avize:

Pentru autorizatia de functionare a codul CAEN 0162 este nevoie de urmatorul aviz de functionare:

  • Autorizație Mediu

Cu toate acestea, pentru autorizarea anumitor domenii de activitate, unele primarii pot solicita avize sau autorizatii suplimentare. Îti recomandam sa consulti pagina primariei de pe raza localitatii unde îti vei desfasura activitatea.

Alte informatii:

În momentul actual, pe tot teritoriul Romaniei sunt înregistrate un numar de aproximativ 200 firme care au ca domeniul principal de activitate codul CAEN 0162 – Activitati auxiliare pentru cresterea animalelor